music-note-png_kopie.png

logotrans

 

music-note-png_kopie.png
Deelnemers
Woon jij in Ursem of zit je daar op school? Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en in het bezit van een zwemdiploma? En wil jij graag meedoen met het Huttendorp?
Vul dan onderstaand formulier volledig in. De kosten zijn 25 euro en de betaling moet uiterlijk 1 juli 2024 ontvangen zijn. Na betaling is de inschrijving definitief. Voor bankgegevens verwijzen wij naar de algemene voorwaarden. Na 22 juni (uiterste aanmeld datum) gaan wij beginnen met de groepsindelingen.

Dit jaar kunnen er maximaal 160 kinderen meedoen aan het Huttendorp. Als de inschrijving vol is, dan kan jij je opgeven voor de reserve lijst.

Als je deze kosten niet kunt betalen dan kun je contact opnemen met Stichting Leergeld West-Friesland. Meer informatie over Leergeld West-Friesland is te vinden op: www.stichtingleergeldwestfriesland.nl

Voornaam(*)
Please type your full name.
Achternaam(*)
Invalid Input
Geboorte datum
Invalid Input
Adres(*)
Invalid Input
Postcode(*)
Invalid Input
Woonplaats(*)
Invalid Input
E-mail(*)
Invalid email address.
Telefoon nr.(*)
Invalid Input
Mobiel
Invalid Input
Op welke school zit jij?(*)
Invalid Input
Andere school
Invalid Input
In welke groep zit jij? Schooljaar 2024
Ik zit nu in groep:(*)
Invalid Input
Heb jij een zwemdiploma?(*)
Invalid Input
Zit je in groep 8 en kom jij ook dinsdagavond 23 juli (zie tabblad huttenprogramma voor uitleg)
Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input
Nog iets wat wij moeten weten? Heeft jouw kind een allergie, beperking, of extra begeleiding (rugzakje) nodig? Vergeet dat dan niet bij ons aan te geven, dan kunnen we daar rekening mee.houden.
Invalid Input
Wij kunnen jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken. Wanneer kan je? Eén dag is fijn, kan je er meer, uiteraard nog beter!
Invalid Input
Hiermee ga ik akkoord met de algemene voorwaarden: (*)
Invalid Input
Controleer voordat u op de knop VERSTUUR klikt, of alle gegevens goed zijn ingevuld.
De bijdrage per kind is 25 euro. Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag over te maken op ons bankrekeningnummer. U ontvangt géén acceptgirokaart. De uiterste betaaldatum is 1 juli. Rekeningnummer: NL76RABO0122833279 Ten name van Stichting Huttendorp Ursem. Vermeld bij betaling de naam en geboortedatum van uw kind.
Arnold_Baltus_schilderwerken.jpgDJU_logo_woordmerk_pay_off_RGB_emailfooter_S03_1.jpgwittewiel.jpgCorfwater_combi-HR.pngDeJonghebouwerLOGO.jpgbouwned.jpgutts.jpgcocksmit.jpgjoostspilAUDIO.jpgkuyn.jpgsps.jpgpbakker.jpghansdol.jpgrogemetaal.jpgmc2.jpgGaragevanderStroom.jpgborst.pngskik.jpgrabobank.jpgkoggeland.jpgMarijke-Beek-fotografie-logo.jpgmarkkoning.jpgRicks_Kitchen.JPGsvenny.jpglogo_heddes.jpggrooteman.pngMiluxlogo.jpgLuucsMO-01.jpgSPAR_TIJMS_.jpgnicovandenes.jpgbeentjes.jpghuisenhoutstyle.jpggeneralcarsparts.jpglogoProud-People.jpglogo-son.JPGclaassen-timmerwerken.jpgNH-finance-logo.jpgwitteinstallatie.jpgRuiter_dakkapellen_staand.jpg