Pngtreesummer_beach_chair_6243920.png

logotrans

 

Pngtreesummer_beach_chair_6243920.png

AVG Privacy


Vanaf 25 mei 2018 moeten ook verenigingen en stichtingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), oftewel de nieuwe privacywet. 

Wij zijn verplicht om onze bestuursleden, coördinatoren, vrijwilligers, sponsoren en derden (denk hierbij aan de deelnemers Huttendorp, sport- en spelactiviteiten en workshops) ons doel van bewaren kenbaar te maken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en voor welke doeleinden hebben wij deze verkregen hebben. Het is belangrijk dat wij jullie persoonsgegevens alleen verwerken voor het doel waarvoor jullie de gegevens beschikbaar hebben gesteld.  

Bij deze delen wij mede dat wij de door jullie beschikbaar gestelde NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats etc.) uitsluitend gebruiken voor de uitvoering en communicatie van en over Huttendorp Ursem en niet voor andere doeleinden. Wij hebben deze gegevens gewaarborgd in een afgesloten systeem die alleen toegankelijk is voor de huidige bestuursleden en de systeembeheerder van Huttendorp Ursem.

Omdat wij verplicht zijn om toestemming te krijgen voor de registratie van deze gegevens van de hierboven genoemde partijen melden wij dit op onze website. Wij willen jullie er op deze manier voor aanvang van Huttendorp Ursem op wijzen op welke manier wij jullie NAW gegevens gebruiken en registreren. Mocht je nadrukkelijk niet willen dat je NAW gegevens bewaard worden en blijven dan kan je dit aangeven door ons een mail te sturen. In de week van Huttendorp vragen wij alle bovengenoemde partijen om een formulier te ondertekenen dat je hiervoor ook schriftelijk toestemming geeft.

Huttendorp Ursem heeft een website, Facebookpagina, Twitter, Instagram en Youtube kanaal.

Op deze kanalen vindt je algemene informatie over Huttendorp, berichten over de activiteiten, foto’s en filmpjes van alle dagen. In de Wet bescherming persoonsgegevens staat dat zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders of voogd geen foto’s online geplaatst mogen worden. Omdat een registratie van alle ouders of voogden met kinderen niet haalbaar is voor Huttendorp Ursem melden wij in onze voorwaarden op onze website dat de mogelijkheid er is dat je kind(eren) gefotografeerd of gefilmd kunnen worden op Huttendorp. Wij je er op deze manier op wijzen dat er foto’s en filmpjes van uw kind(eren) op onze website en social media pagina’s gezet kunnen worden en verspreid naar de pers. Mocht je nadrukkelijk niet willen dat er foto’s of filmpjes geplaats worden met je kind(eren) dan kan je dit aangeven bij het huidige bestuur tijdens Huttendorp en doen wij onze uiterste best hier rekening mee te houden. Mocht er toch nog iets geplaats zijn wat niet wenselijk is kan je ten alle tijde contact met ons opnemen.

Wanneer je geen toestemming geeft adviseren wij je dan ook om dit met je kind(eren) bespreekbaar te maken dat wanneer er een film workshop wordt gegeven, er een vlogger aanwezig is of foto’s worden gemaakt door de fotograaf hier niet aan deel te nemen of te poseren.

Uiteraard gaan wij respectvol om met de gemaakte beelden en hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.

Disclaimer: dit document is met de grootste zorg samengesteld om te voldoen aan de AVG. Wij zijn geen jurist en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid als er onvolkomenheden in het document staan.

grooteman.pngpbakker.jpglogo_heddes.jpgDeJonghebouwerLOGO.jpgbeentjes.jpgrabobank.jpgmarkkoning.jpgLuucsMO-01.jpgwittewiel.jpgsvenny.jpglogo-son.JPGCorfwater_combi-HR.pngkoggeland.jpgDJU_logo_woordmerk_pay_off_RGB_emailfooter_S03_1.jpgkuyn.jpghansdol.jpghuisenhoutstyle.jpgGaragevanderStroom.jpgborst.pngrogemetaal.jpgcocksmit.jpgRuiter_dakkapellen_staand.jpggeneralcarsparts.jpgMarijke-Beek-fotografie-logo.jpgutts.jpgwitteinstallatie.jpgnicovandenes.jpgSPAR_TIJMS_.jpgskik.jpgRicks_Kitchen.JPGjoostspilAUDIO.jpglogoProud-People.jpgMiluxlogo.jpgbouwned.jpgArnold_Baltus_schilderwerken.jpgclaassen-timmerwerken.jpgsps.jpgNH-finance-logo.jpgmc2.jpg