music-note-png_kopie.png

logotrans

 

music-note-png_kopie.png

Wat is Huttendorp?

De eerste week van de zomervakantie is het weer zover!

Drie dagen lang ga je met een groepje van tien kinderen onder begeleiding van twee vrijwilligers een hut ontwerpen en timmeren.
En dat niet alleen, want er is tijdens het Huttendorp nog veel meer te beleven! Aan de hand van het thema worden er ’s middags allerlei leuke activiteiten en workshops gegeven.

Dus je gaat niet alleen timmeren: Er is veel meer te doen!

Ieder jaar staat er een knutseltent met allerlei materialen waarmee je je hut kan versieren. Als afsluiter is er een bonte middag waar je je kunsten kan vertonen. 

Voor groep 8 organiseren wij op dinsdagavond een speciaal programma en ieder jaar is het weer een groot feest!

Woon je in Ursem, of zit je op de basisschool in Ursem, ben je in het bezit van een zwemdiploma en tussen de 6 en 12 jaar?
Dan kan jij meedoen met het Huttendorp! 

generalcarsparts.jpgLuucsMO-01.jpglogo-son.JPGrogemetaal.jpgsvenny.jpgsps.jpgrabobank.jpgskik.jpgRuiter_dakkapellen_staand.jpgwittewiel.jpgRicks_Kitchen.JPGlogo_heddes.jpgwitteinstallatie.jpgkuyn.jpgborst.pngmc2.jpghuisenhoutstyle.jpgjoostspilAUDIO.jpgDJU_logo_woordmerk_pay_off_RGB_emailfooter_S03_1.jpgMarijke-Beek-fotografie-logo.jpgpbakker.jpgcocksmit.jpgnicovandenes.jpgclaassen-timmerwerken.jpgSPAR_TIJMS_.jpgDeJonghebouwerLOGO.jpgbeentjes.jpglogoProud-People.jpgCorfwater_combi-HR.pngmarkkoning.jpggrooteman.pngArnold_Baltus_schilderwerken.jpgNH-finance-logo.jpghansdol.jpgGaragevanderStroom.jpgbouwned.jpgkoggeland.jpgMiluxlogo.jpgutts.jpg